Nieuws - Politiekapel Limburg

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Nieuws

Politiekapel Limburg Trofee 2024
geplaatst 17 maart 2024

Afgelopen dinsdag hielden wij onze jaarvergadering waarbij we zoals gebruikelijk het afgelopen jaar de revue lieten passeren maar ook vooruit keken naar de komende periode (met onder meer een concertreis in het verschiet).
Vorig jaar zijn we ook gestart met het uitreiken van de Politiekapel Limburg Trofee. Bedoeld om iemand nog eens extra in het zonnetje te zetten. Deze keer viel de eer te beurt aan aftredend bestuurslid Jos van der Meer die gedurende 7 jaren zich op een bewonderingswaardige wijze voor onze vereniging heeft ingezet.
Overlijden John Debie
geplaatst 18 februari 2024


Geschokt hebben wij kennis genomen van het overlijden van ons zeer gewaardeerd lid en onze 1e klarinettist John Debie.
Niet te bevatten. Wij wensen familie veel sterkte toe.
John, we gaan je ontzettend missen.

Bedankt voor alles!
Je muziekvrienden van POLITIEKAPEL LIMBURG

Op zaterdag 24 februari hebben wij John's uitvaart muzikaal opgeluisterd. Met vier muzikale werken bewezen wij hem een laatste eer.
Concertreis Oostenrijk&Duitsland
geplaatst 6 februari 2024

In mei bezoekt Politiekapel Limburg zowel Oostenrijk alsook Zuid-Duitsland.
Op vrijdag 10 mei musiceren we 11.30-13.30 op de 2000 meter hoge Walmendingerhorn in Mittelberg (Oostenrijk). Allen bij slecht weer wordt dit optreden naar zondag 12 mei verplaatst.
Op zaterdag 11 mei verzorgen we samen met Musikkapelle Oberstdorf een concert, aanvang 19.30 uur in het imposante Oberstdorfhaus in Oberstdorf (Zuid-Duitsland).

Alle foto's op onze website www.politiekapellimburg.nl zijn sfeerfoto's waarbij niet een individu centraal staat. Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu